Wereldrecordpoging in Albergen wordt verplaatst naar 2022

Wereldrecordpoging in Albergen wordt verplaatst naar 2022

De aanhoudende coronacrisis heeft de Stichting Record Commissie Albergen doen besluiten om nogmaals het evenement met één jaar te verplaatsen. In 2020 stond er een dubbele wereldrecordpoging op het programma. Destijds is al besloten om het evenement te verplaatsen naar mei 2021, maar helaas kan ook dit jaar de altijd goed bezochte recordpoging niet doorgaan.

Een dubbele poging
We hadden zo gehoopt in het pinksterweekend 2021 een gooi naar twee nieuwe titels te doen. Helaas is een recordpoging in mei, met veel bezoekers en vrijwilligers, niet realistisch. “De commissie heeft opnieuw de voorbereidingen moeten staken, maar we gaan ervan uit dat we tijdens Pinksteren 2022 alsnog de langverwachte dubbele wereldrecordpoging doen.” Aldus commissielid Tess Kuipers. “We hopen volgend jaar alsnog de langste picknicktafel ter wereld te zagen, boren, bouwen en monteren. Op Tweede Pinksterdag (maandag 6 juni 2022) zal er een brunch worden georganiseerd waarbij iedereen van harte welkom is!” Deze brunch is een vereiste van Guinness World Records om de recordpoging te laten slagen. Naast de langste picknicktafel wordt er een poging gedaan tot langste slinger gemaakt van plastic dopjes. Een hele opgave dus!

Blijf doppen sparen!
Het inzamelen van de plastic doppen blijft op de achtergrond onverminderd doorgaan. We zouden heel Albergen en omgeving willen vragen om hiermee door te gaan. Zodra de voorbereidingen weer verder gaan, komen er weer snel inleverpunten op verschillende plekken in Albergen. Deze doppen worden tijdens het record gebruikt en naderhand geschonken aan een goed doel.

.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(http://sampledata.catanisthemes.com/sweetinz/wp-content/themes/sweetinz/images/default/bg-page-title.jpg); }
nl_NLDutch
nl_NLDutch